آيا از خواص درماني شيره انگور اصل خبر داريد

جداي از خوردن شيره انگور آن براي صبحانه، مي توانيد به جاي خريد شيره انگور ملاير آماده كه متخصصان پزشكي به دليل خاصيت آهن سازي آن توصيه مي كنند، شيره انگور خود را نيز درست كنيد.شيره انگوري كه در خانه درست مي كنيد باعث مي شود همه ملاس هاي شناخته شده را فراموش كنيد. چگونه شيره انگور ملاير را در خانه درست كنيم؟ بيا با هم كاوش كنيم...

 

از بسياري از ميوه‌ها براي تهيه ملاس استفاده مي‌شود كه براي بيماري‌هاي سينه مانند سرفه و سرماخوردگي كه بسيار رايج هستند، مخصوصاً در ماه‌هاي زمستان بسيار مفيد است. ملاس كه متخصصان مصرف آن را هر روز صبح يك قاشق غذاخوري توصيه مي كنند، درمان هزار و يك مشكل است. در ميان ملاس هاي توليد شده در آناتولي در پايان هر تابستان، انگور كه قند طبيعي بيشتري دارد، غذاي ايده آل براي ملاس است. شيره انگور ملاير فوايد بسياري براي سلامتي دارد، از خواص خون‌سازي تا جلوگيري از خطر عفونت. شيره انگور ملاير مخلوط شده با ملاس تاهيني براي صبحانه، حتي اگر طبيعي باشد، يك دستور العمل خوشمزه را ايجاد مي كند.

همانطور كه مي دانيد فروش شيره انگور در همه جاي كشور صورت مي گيرد. اما اگر به دنبال خريد شيره انگور طبيعي هستيد، روي همين لينك كليك كنيد.

فوايد شيره انگور خانگي

 

شيره انگور درجه يك؛ در درجه اول منبع مفيد انرژي و كربوهيدرات است. بيشتر نيازهاي روزانه به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن براي متابوليسم را پوشش مي دهد.

ما همچنين مي توانيم شيره انگور ملاير را به شرح زير ارزيابي كنيم. حدود 200 گرم شيره انگور ملاير از نظر كالري معادل 1150 گرم شير، 350 گرم گوشت قرمز و 300 گرم نان سفيد است.

شيره انگور ملاير خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد و خطر ابتلا به سرطان را به حداقل مي رساند. مشكلات پوستي نيز از جمله مواردي است كه شهروندان بيشتر از آن شكايت دارند.

شيره انگور مرغوب؛ همچنين از مشكلات پوستي ناشي از الكل، سيگار و اشعه خورشيد جلوگيري مي كند. اگر به طور منظم هر روز صبح 2 قاشق غذاخوري بنوشيد، 80 ميلي گرم كلسيم، 2 ميلي گرم آهن كه براي بدن انسان ضروري و بسيار مهم است، با نياز انرژي 56 كيلوكالري مطابقت دارد.

 

چگونه شيره انگور  درست كنيم

 

 

آيا مي دانيد چگونه آب را بجوشانيد؟ سپس مي توانيد شيره انگور  اصل را از ابتدا درست كنيد!

 

به صورت آنلاين، مي توانيد با دستور العمل هاي مختلفي براي تهيه شيره انگور  اصل خانگي روبرو شويد.

 

اما اگر مي‌خواهيد سريع‌ترين راه را براي پختن شيره انگور  اصل داشته باشيد، به دنبال آن نباشيد.

 

در زير دستور العملي وجود دارد كه به شما امكان مي دهد تنها در 30 دقيقه از شيره انگور  اصل لذت ببريد - بله، تهيه ملاس خانگي مي تواند به همين سرعت و آسان باشد!

 

 

مواد تشكيل دهنده:

 

  • شيره انگور

 

دستور پخت

 

  • در يك قابلمه بزرگ، شيره انگور را به جوش بياوريد.
  • حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد شيره انگور بجوشد.
  • فومي را كه به سطح مي آيد برداريد.
  • به جوشيدن ادامه دهيد تا مقدار شيره انگور به نصف كاهش يابد.
  • آن را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا به دماي اتاق برسد.
  • آن را به يك شيشه استريل شده با يك پوشش دربسته منتقل كنيد.

 

 

همين - شما اولين دسته شيره انگور  اصل خود را درست كرديد! بله، فقط يك عنصر لازم است. و بله، درست كردن شيره انگور  اصل مي تواند بدون دردسر باشد!

 

هنگام تهيه شيره انگور  اصل خانگي در آشپزخانه خود، مي توانيد از شيره انگور قرمز يا سفيد استفاده كنيد.

 

 

فوايد شيره انگور ملاير براي سلامتي

 

ملاس كه به طور سنتي از شكر تهيه مي شود، مايعي تيره است كه طعم كاراملي تند مشخصي را به غذاهايي كه در آن استفاده مي شود، مي دهد. با اين حال، اگر به دنبال چيز متفاوتي هستيد، ملاس خرنوب يا انگور را امتحان كنيد. از منظر سلامتي، اين دو شيرين كننده ممكن است چيز زيادي به رژيم غذايي شما اضافه نكنند، اما ملاس خرنوب انتخاب كمي بهتر از انگور است.

 

ملاس خرنوب به عنوان يك ادويه شيرين براي محصولات نان استفاده مي شود. (تصوير: OZ_Media / iStock / Getty Images)

افزايش انرژي

تمام كالري موجود در ملاس خرنوب و انگور از كربوهيدرات ها تامين مي شود. يك قاشق غذاخوري از هر دو شيرين كننده حاوي 60 كالري و 14 گرم كربوهيدرات است. براي سلامت كلي، 45 تا 65 درصد كالري خود را از كربوهيدرات ها دريافت كنيد. شما در رژيم غذايي خود به كربوهيدرات هاي بيشتري نياز داريد زيرا اين كربوهيدرات ها منبع انرژي مورد علاقه بدن شما هستند، به خصوص سيستم عصبي شما كه شامل مغز شما نيز مي شود. كربوهيدرات هاي مواد غذايي مانند خرنوب و شيره انگور ملاير به راحتي به عنوان نوعي قند جذب مي شوند و به سرعت به عنوان منبع انرژي عمل مي كنند.

 

مواد معدني موجود در شيره انگور اعلا

 

شيره انگور ملاير منبع ويتامين يا مواد معدني نيست، اما يك قاشق غذاخوري ملاس لوبيا ملخ 4 درصد از ارزش روزانه كلسيم و 5 درصد از ارزش روزانه براي آهن را تامين مي كند. ملاس لوبيا ملخ اگرچه منبع قابل توجهي از هيچ كدام از مواد مغذي نيست، ممكن است كمي جذب كلسيم و آهن را افزايش دهد. دريافت كلسيم كافي در رژيم غذايي براي سلامت استخوان ها مهم است، در حالي كه آهن براي حفظ اكسيژن بدن مورد نياز است.

 

 

خواص درماني شيره انگور  خانگي

 

در اين قسمت به برخي از خواص درماني ويژه شيره انگور  محلي مي پردازيم. قبل از هر چيز يادتان باشد كه نوع كارخانه اي آن با هر برچسبي و ادعايي از ارگانيك بودن به هيچ عنوان مورد تاييد و بحث ما نيست.

 

تنظيم فشار خون با شيره انگور  ملاير

 

افزايش هر از گاهي فشار خون طبيعي است. اگر استرس، خسته يا مضطرب هستيد، اين تعداد ممكن است بالاتر از حد معمول باشد.

با اين حال، اگر فشار خون شما هميشه بالاي 80/120 ميلي متر جيوه (mmHg) باشد، داستان متفاوت است.

 

شيره انگور  درجه يك حاوي پتاسيم است. اين ماده معدني از دو طريق به كاهش فشار خون كمك مي كند:

 

  • پتاسيم سديم اضافي را از بدن دفع مي كند.
  • پتاسيم ديواره رگ هاي خوني را براي شل شدن تحريك مي كند.
  • علاوه بر شيره انگور اصل ، منابع ديگري از پتاسيم در غذا وجود دارد. برخي از آنها موز، پرتقال، اسفناج و كلم بروكلي هستند.
  • براي اينكه فشار خون خود را در محدوده طبيعي نگه داريد، وزن اضافي خود را كاهش دهيد، رژيم غذايي متعادل داشته باشيد، به طور منظم ورزش كنيد، تحت هيچ شرايطي الكل ننوشيد، سيگار نكشيد و استرس را كاهش دهيد.

 

 

 

 

با شيره انگور  اصل  خطر كم خوني ناشي از فقر آهن را كاهش دهيد

 

حتي قبل از اختراع شكر تصفيه شده، شيره انگور نه تنها به عنوان يك شيرين كننده، بلكه به عنوان يك درمان خانگي براي كم خوني، به ويژه كم خوني ناشي از فقر آهن، مورد استفاده قرار مي گرفت.

 

كم خوني فقر آهن يك اختلال خوني است كه در آن گلبول هاي قرمز (RBC) كافي در اطراف وجود ندارد. اين به دليل كمبود آهن در رژيم غذايي است.

آهن نقش مهمي در توليد گلبول هاي قرمز دارد. گلبول هاي قرمز اجزاي خون هستند كه مولكول هاي اكسيژن را از ريه ها به سلول هاي مختلف بدن حمل مي كنند.

 

زنان باردار در دوران قاعدگي بيشتر در معرض ابتلا به كم خوني فقر آهن هستند.

 

از آنجايي كه شيره انگور به طور طبيعي غني از آهن است، جاي تعجب نيست كه براي اولين بار براي پيشگيري و معكوس كردن كم خوني ناشي از فقر آهن ساخته شد.

 

با شيره انگور  اصل  اصلي اضطراب و افسردگي را كاهش دهيد

 

آيا هميشه احساس اضطراب يا افسردگي مي كنيد؟

 

شيره انگور  درجه يك را امتحان كنيد.

 

علاوه بر تقويت انواع غذاها و نوشيدني هاي خوشمزه، مي تواند خلق و خوي شما را نيز بهبود بخشد. زيرا شيره انگور  اصل  منبع عالي منيزيم است.

 

كارشناسان بهداشت روان مي گويند منيزيم از دو جهت براي مغز مفيد است:

 

به آرامش سيستم عصبي كمك مي كند. همچنين به كاهش تنش عضلاني ناشي از استرس و اضطراب كمك مي كند و در نتيجه به مقابله با درد مفاصل و سردرد كمك مي كند.

به افزايش سروتونين در مغز كمك مي كند. سروتونين، هورمون شادي، با افزايش احساس شادي و شادي به تثبيت خلق و خو كمك مي كند.

اما منيزيم موجود در شيره انگور  اصل  به درمان بي خوابي نيز كمك مي كند.

 

اگر احساس اضطراب يا افسردگي مي كنيد، بايد يك شب خوب بخوابيد.

 

در غير اين صورت، ممكن است احساسات منفي شما افزايش يابد. مشكل اضطراب و افسردگي اين است كه مي تواند منجر به بي خوابي و ايجاد يك چرخه معيوب شود.

 

هشدار

 

اگر اضطراب يا افسردگي شما را از داشتن يك زندگي طبيعي و سازنده باز مي دارد، فوراً به يك متخصص سلامت روان مانند روانپزشك يا درمانگر مراجعه كنيد.

 

كاهش علائم يائسگي و سندرم پيش از قاعدگي

 

قبلا گفته شده بود كه زنان بيشتر مستعد پوكي استخوان و كم خوني فقر آهن هستند كه با شيره انگور  اصل  مي توان از هر دوي اين موارد جلوگيري كرد.

 

خوب، در اينجا دليل ديگري وجود دارد كه چرا شيره انگور  اصل  براي زنان مفيد است: مي تواند به مبارزه با علائم ناراحت كننده سندرم پيش از قاعدگي (PMS) و يائسگي كمك كند.

 

از آنجايي كه شيره انگور  اصل  حاوي منيزيم است، مي تواند به كاهش علائم فيزيكي مضر PMS، مانند دردهاي عضلاني و سردرد كمك كند. مي تواند به تسكين علائم روانشناختي PMS مانند نوسانات خلقي كمك كند.

 

بسياري از علائم PMS در زنان يائسه نيز ديده مي شود، بنابراين شيره انگور  اصل  غني از منيزيم مي تواند براي آنها نيز مفيد باشد.

 

شيره انگور مالايي نيز سرشار از آنتي اكسيدان است. عدم تعادل هورموني ناشي از يائسگي مي تواند باعث استرس اكسيداتيو در بدن شود و آنتي اكسيدان ها به كاهش آن كمك مي كنند.

 

 

 

با شيره انگور  اصل  التهاب مفاصل را كاهش دهيد

 

آنتي اكسيدان هاي موجود در شيره انگور در مبارزه با عفونت ها بسيار خوب است. اگر از آرتروز رنج مي بريد، بهتر است يك بطري شيره انگور  درجه يك را در انبار يا يخچال خود نگهداري كنيد.

 

هنگامي كه صحبت از مديريت علائم آرتريت به ميان مي آيد، داروهاي ضد التهابي غير استروئيدي (NSAIDs) انتخاب پزشكان و اكثر بيماران هستند.

اين به اين دليل است كه آنها در كاهش التهاب و درد ناشي از آرتريت بسيار خوب هستند. متأسفانه، NSAID ها اغلب عوارض جانبي وحشتناكي ايجاد مي كنند. آنها مي توانند باعث خونريزي زخم معده و آسيب به كبد شوند.

 

بنابراين توصيه مي شود مصرف NSAID ها را كاهش دهيد. همچنين پيشنهاد مي شود گزينه هاي ديگري مانند افزودن شيره انگور غني از آنتي اكسيدان به رژيم غذايي خود را بررسي كنيد.

 

با استفاده از شيره انگور اصل خطر ابتلا به سرطان را كاهش دهيد

 

 

آنتي اكسيدان هاي موجود در شيره انگور  درجه يك در اشكال و اندازه هاي مختلف وجود دارد. با اين حال، كساني نيز هستند كه سرهاي زيادي را برمي گردانند. و چيزي جز رسوراترول.

نكته شگفت انگيز در مورد رسوراترول اين است كه به مبارزه با انواع خاصي از سرطان كمك مي كند.

 

رسوراترول به جلوگيري از تقسيم، تكثير و گسترش سلول هاي سرطاني كمك مي كند. بسياري از مطالعات نشان مي دهد كه اين آنتي اكسيدان قوي مي تواند اثرات درماني شيمي درماني و راديوتراپي را نيز بهبود بخشد.

 

 

قيمت شيره انگور

 

در پايان در مورد قيمت شيره انگور درجه يك يا همان شيره انگور عسلي ملاير، بايد به شما بگوييم كه اگر آن را از فروشگاهي كه محصول محلي و غير صنعتي ارائه مي دهد  و البته شيره انگور مرغوب را براي شما ارسال مي كند تهيه كنيد ، قيمت آن براي سلامتي تان بيش از طلا خواهد بود!

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

درخت بادام از نظر شكل ظاهري درختي با برگ هاي باريك و ??? تا ? متر ارتفاع و متراكم مي باشد. بادام ها داخل ميوه هايي شبيه به هلو رشد كمي كنند. اگر چه پوشش دور آن ها براي مردم ميوه به حساب نمي آيد اما اين پوسته از نظر تكنيكي، جزء ميوه ها محسوب مي شود. تا انتهاي اين مطلب با آلفا نهال همراه باشيد.

براي برداشت بادام شيرين، در هنگام كاشت حتماً بايد بادام شيرين بكاريد. بادام تلخ و شيرين دو نوع متفاوت از بادام هستند. بادام تلخ داراي سيانيد مي باشد. از كاشتن اين نوع بادام خودداري كنيد. گروهي ديگر از بادام ها نيز شكوفه هاي زيبايي مي دهند اما منجر به توليد ميوه نمي شوند. اين دسته از بادام ها نيز فقط به منظور زيبايي ظاهري كه دارند، پرورش داده مي شوند.

تمام اين توضيحات نشان مي دهد كه قبل از خريد نهال بادام بايد در مورد آن تحقيق و جست و جو كرد. كاشت درخت بادام منوط به كشورهاي خاورميانه بوده و در آب و هواي سرد رشد نمي كند.

كاشت درخت بادام و نحوه صحيح پرورش آن

كاشت درخت بادام منوط به مناطقي با شرايط آب و هوايي خاص مي باشد. براي پرورش درخت بادام بايد نكات لازم در رشد آن را در نظر داشته باشيد. در ادامه كليات كاشت اين درخت و روش هاي مراقبتي از آن را ارائه مي كنيم.

همان طور كه گفتيم براي كاشت درخت بادام بايد نكات متفاوت و نيز شرايط اقليمي را در نظر گرفت. كاشت اين درخت در حياط خانه هاي مسكوني نيز امكان پذير است و مي توان از محاسن اين درخت بهره برد. اگر قصد كاشت و خريد انواع نهال را داريد با ما همراه باشيد.

احداث باغ بادام

آب و هوا:

بادام در آب و هواي مديترانه اي با تابستانهاي گرم ،خشك و زمستانهاي معتدل، مرطوب بخوبي رشد مي كند. دماي بهينه براي رشد بين ?? تا ?? درجه سانتي گراد (?? و ?? درجه فارنهايت) و جوانه هاي درخت نيازسرمايي از ??? تا ??? ساعت زير ??? درجه سانتي گراد (???? ° F) براي شكستن خواب را دارند.

خاك:

درختان بادام در خاك با زهكشي خوب كاشته مي شوند. خاك داراي عمق مناسب بايد باشد. درختان بادام در انواع گوناگون خاك رشد مي كنند و مي تواند در خاك شني، لومي يا خاك رس خاك كاشته شوند. درختان بهترين رشد را در خاك با PH حدود ??? خواهد داشت، هر چند آنها خاك اسيدي، سطح PH خنثي و قليايي را نيز تحمل مي كنند. حفر گودال كاشت حدود دو برابر عميق تر و عريضتر از تراكم ريشه. گسترش ريشه در گودال و پوشش دهي مناسب ريشه و خاك در نزديكي تنه حدود هفت سانتي متر بايستي بالاتر از زمين اطراف باشد.

كاشت:

آماده سازي يك محل براي كاشت، تست مناسب خاك و ايجاد گودال گام اول است. بسته به نتايج، اصلاح خاك و ايجاد خاك يكنواخت با استفاده از ادوات كشاورزي در آماده سازي براي كاشت مي تواند انجام شود. انتخاب و طراحي يك سيستم آبياري قبل از كاشت. فاصله درخت بسته به محل، انواع بادام و طراحي شكل باغ تعيين مي گردد اغلب باغات در شكل مربع كاشته مي شوند. عرض بين رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). فاصله درختان در هر رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). طول رديف: متغير مي باشد. درختان بادام نياز به آفتاب كامل دارند، حداقل ? ساعت در روز، نور آفتاب بيشتر به معني شكوفه دهي بهتر مي باشد. رنگ كردن سمت جنوبي از تنه و شاخه هاي بزرگ با دوغاب آهك از درخت در ببرابر آفتاب سوختي محافظت خواهد كرد.

آبياري:

آبياري درخت يك بار در هفته در طول سال اول پس از كاشت لازم است. كاهش آبياري به هر دو تا چهار هفته در سال هاي بعدي انجام مي گيرد. تنظيم آبياري براي جلوگيري از غرق شدن ريشه در آب و اجازه يافتن خاك به خشك شدن

نحوه كاشت درخت بادام

براي شروع كاشت درخت بادام, ابتدا نهال را از مغازه خريداري كنيد. همچنين مي توانيد دانه تازه و فرآوري نشده را در خاك بكاريد. مكاني كه براي كشت بادام انتخاب مي كنيد، بايد آفتاب گير و از نظر نوردهي مناسب باشد. يعني امكان جمع شدن آب در اطراف ريشه ها وجود نداشته باشد.

ابتدا خاك و زميني كه مي خواهيد دانه را در آن بكاريد، شخم بزنيد. اين كار بافت خاك شما را نرم و سبك مي كند. آن گاه دانه را در عمق ??? تا ? سانتي متري بكاريد و روي آن را با خاك بپوشانيد.

بهتر است كاشت درخت بادام بدين روش را در فصل پاييز انجام دهيد. اين كار سبب مي شود دانه زير خاك، زمستان را به راحتي سپري كند و در فصل بهار جوانه بزند و سر از خاك بيرون آورد.

مكان كاشت دانه بادام را با صفحه مشبك سنگين بپوشانيد تا دانه هاي بادام شما از جويده شدن و خورده شدن توسط ساير جانوران در امان بمانند.

اگر به جاي كاشت بادام از نهال بادام استفاده كرديد و آن را از بيرون خريداري نموديد، بايد حفره اي را در باغ يا باغچه براي كاشت نهال ايجاد كنيد. اين حفره از گلوله ريشه نهال بايد بزرگ تر باشد. قبل از كاشت، كل خاك را شخم بزنيد تا خاك زير نهال سفت نباشد. همچنين در صورت تمايل مي توانيد در هنگام شخم خاك، كمي ماسه به آن اضافه كنيد. با اين كار، زهكشي خاك به خوبي انجام مي شود.

نهال را در همان عمقي بكاريد كه زمان خريد در همان عمق كاشته شده بود. بادام هايي نيز هستند كه خودلقاحي را به تنهايي انجام نمي دهند. بنابراين بايد چند نهال بادام را در كنار هم داشته باشيد تا درخت ميوه دهد. قبل از خريد اين موضوع را با فروشنده در ميان بگذاريد و از خريد نهالي كه به تنهايي ميوه نمي دهد، خودداري كنيد. اگر مي خواهيد چند نهال را در باغچه يا باغ بكاريد، بايد فاصله بين آن ها از يكديگر ? تا ? متر باشد.

مقدمات قبل از كاشت بادام

قبل از كاشت درختان بادام بايد بادشكن موثري ايجاد شود. براي اين كار مي توان از رديفهاي درخت و يا كمر بند حفاظتي مصنوعي استفاده كرد. بادشكن مصنوعي هزينه زيادي دارند ولي از همان موقع احداث قابل استفاده است در حاليكه كاشت درخت به عنوان بادشكن از سال سوم كه درختها بزرگ مي شوند موثر خواهد بود از بين بادشكن هايي كه براي بادام استفاده مي شوند درختان سرو بهتر از بقيه هستند. تقويت خاك : قبل از كاشت درخت بادام 200 كيلو ازت و 200 كيلو گرم فسفر در هر هكتار به زمين داده مي شود.

نحوه‌ي كاشت درخت بادام

هنگام پرورش درختان بادام، بهتر است بدانيد كه اين درختان، خاك بيش از حد مرطوب را تحمل نمي‌كنند و به شدت به سرمازدگي در بهار حساس هستند. بادام در زمستان‌هاي معتدل و مرطوب و تابستان‌هاي گرم و خشك در آفتاب كامل رشد مي‌كنند. اگر منطقه‌ي شما اين پارامترها را نداشته باشد، بعيد است كه درخت بادام به شما ميوه‌اي بدهد.

علاوه بر اين، تعداد كمي از درختان بادام، خودبارور هستند و بنابراين براي توليد ميوه به گرده‌افشاني بين گلهاي نر و ماده نياز دارند؛ پس شما بايد حداقل دو درخت بكاريد. اگر محل كاشت درخت در سطح بالايي قرار داشته باشد، حتي مي‌توانيد دو درخت بادام را در يك نقطه‌ي واحد بكاريد؛ در اين حالت درختان با هم رشد مي‌كنند و بهم مي‌پيوندند و به گل‌ها اجازه داده مي‌شود تا گرده‌افشاني كنند.

درختان بادام ريشه‌ي عميق دارند و بايد آن‌ها را در محيط‌هاي شني عميق، حاصلخيز و با زهكشي مناسب كاشت. درختان بادام بايد با فاصله‌ي ? تا ? متر مربع از هم كاشته شوند و علي‌رغم اينكه درختان به خشكي مقاوم هستند، بايد آبياري شوند. استفاده از نيتروژن و كود آلي، به رشد آن‌ها كمك مي‌كند. اين درختان نياز زيادي به پتاسيم و فسفر دارند.

براي كاشت درخت بادام، حفره‌اي بيشتر از عمق لازم حفر كنيد و مطمئن شويد كه ريشه‌ها به‌راحتي در عمق حفره قرار مي‌گيرند، ريشه هاي نهال را قبل از كاشت صاف كرده و ناحيه پيوند شده را ?? تا ?? سانتي متر بالاي خاك قرار دهيد. پس از عمليات كاشت، نهال ها را به‌ صورت عميق آب دهيد. درصورتي‌كه محيط زندگي شما بادخيز است، مي‌توانيد نهال بادام را به يك ستون يا تكيه‌گاه (قيم) ببنديد اما پس از گذشت حدود يك سال، تكيه‌گاه آن را برداريد تا درخت رشد مناسبي داشته باشد.

دقت كنيد كه قبل از كاشت، بايد به ريشه‌ها به اندازه‌ي كافي آب داده شود. اطمينان حاصل كنيد كه ريشه‌ها قبل از قرارگرفتن در زمين، كاملاً مرطوب هستند تا منجر به شروعي خوب براي رشد آن‌ها شود. حفره‌اي كه براي ريشه ايجاد مي‌كنيد بايد براي جاي گرفتن كل ريشه گسترده و عميق باشد، به‌طوري‌كه ريشه خم نشود. مانند بسياري از درختان خشكباري، بادام نيز نسبت به دست‌كاري ريشه حساس است؛ بنابراين هرگز نبايد آن‌ها را كوتاه كرد و يا آن‌ها را مجبور كرد داخل سوراخي جاي‌داده شوند كه به اندازه‌ي كافي بزرگ نيست. تا همان اندازه‌اي كه هنگام شكل‌گيري نهال در خاك قرار داشته را بايد در خاك قرار دهيد. بايد تفاوت رنگ قابل‌توجه بين ريشه‌ها و بقيه‌ي گياه را ببينيد كه نشان مي‌دهد كدام قسمت بايد در خاك مدفون باشد. اين موضوع براي گياهان ريشه‌اي برهنه و درختان گلداني يكسان است.

هنگام پركردن حفره، خاك بايد كاملاً در اطراف ريشه فشرده شود. پس از دوباره پرشدن حفره، بايد به نهال خود حدود ? ليتر آب بدهيد تا در خانه‌ي جديد خود قرار بگيرد. در اين مرحله مي‌توانيد با افزودن مقداري كود حاوي فسفر بالا، به ريشه هاي درخت خود كمي نيرو بدهيد. اگرچه بهتر است در صورت كاشت در پاييز، تا بهار صبر كنيد و سپس كوددهي را انجام دهيد.

نگه داري از درخت بادام

در سال اول كاشت درخت بادام, بايد به نهال بسيار آب دهيد. به گونه اي كه در طي تابستان و گرما، هفته اي يك مرتبه آن را غرق آب كنيد. همچنين مي توانيد به نهال خود، تقويت كننده اي استاندارد بدهيد. هر چند وقت يك بار نهال را از نظر آفات شامل كرم ها، شته ها و… چك كنيد. در صورت ضرورت مي توانيد اين آفات را با صابون هاي حشره كش استاندارد كنترل كنيد. شكوفه هاي بادام بسيار شيرين هستند و از اين رو زنبورهاي بسياري را به سمت خود جذب مي كنند. بنابراين نگران زياد شدن زنبورها در اطراف بادام نباشيد. اين همان اتفاق خوبي است كه بايد براي درخت شما بيفتد.

براي درخت بادام يك عفونت قارچي وجود دارد. درخت بادام در طي اين عفونت، برگ هايش قهوه اي شده و به سمت بالا برمي گردد. در صورت رويت چنين نشانه هايي، بدون درنگ برگ هاي آلوده را بكنيد و از درخت بادام حذف كنيد. سوزاندن اين برگ ها نيز ايده خوبي براي جلوگيري از رشد قارچ ها مي باشد. هر برگ افتاده در اطراف درخت را با وسيله اي مانند چنگك جمع كنيد. اگر موفق نشديد عفونت قارچي را كنترل كنيد، درخت بادام را بايد با بوراكس اسپري كنيد. اين شيوه براي درمان قارچ بسيار مناسب است.

هرس كردن مختصر و مرتب درخت بادام سودمند است و انجام نادرست آن خطرات و اشكالات زيادي را در پي دارد. هرس نامناسب ميتواند منجر به نابودي درخت بادام شود. بهتر است براي هرس آن از افراد متخصص كمك بگيريد.

نحوه آبياري درختان بادام

آبياري از مهمترين عمليات مرحله داشت درختان بادام است و موجب بهبود رشد و افزايش عملكرد مي شود زيرا مقدار بارندگي در فصل تابستان در مناطق كشت بادام كافي نيست كيفيت آبياري نيز اهميت زيادي دارد آبي كه حاوي مقدار زيادي نمك است بخصوص در خاكهاي رسي كم عمق نبايد براي آبياري استفاده شود. درختان بادام نبايد با روش آبياري باراني آبياري شوند زيرا برگ هاي بادام نسبت به نمك خيلي حساس است. روشهاي معمول آبياري در درختان بادام، آبياري سطحي و آبياري قطره اي هستند از آبياري قطره اي معمولاً در زمينهاي ناهموار استفاده مي شود.بايد توجه داشت كه در صورت عدم وجود زهكش مناسب خاك و غوطه ور شدن ريشه هاي درخت در آب به مدت طولاني باعث پوسيدگي ريشه هاي درخت بادام خواهد شد.

نحوه برداشت بادام

ميوه هاي بادام را مي توان به صورت سبز (چغاله) و يا خشك برداشت كرد . ميوه هاي بادام رقم كاغذي (پوست نازك) نيز در مرحله سبز به منظور مصرف مستقيم برداشت مي شود. برداشت ميوه هاي خشك از نيمه دوم مرداد تا اواخر مهر صورت مي گيرد. ميوه هاي بادام در باغاتي كه آبياري نمي شوند زودتر از باغاتي كه آبياري مي شوند مي رسند. در باغات جديد بادام كه به صورت مكانيكي برداشت مي شوند موارد زير بايد رعايت شود. فاصله مناسب كشت ، فرم دهي مناسب درخت مثلاً فرم گلداني، مسطح بودن سطح زمين ، كاشت رقمي با عادت رشد عمودي ، دقت در تعيين تاريخ برداشت در ارتباط با زمان رسيدن و شرايط خاك به منظور جدا شدن بهتر ميوه هاي باغهاي بادام اغلب دو هفته قبل از برداشت آبياري مي شود.

سطح خاك بايد تا حد امكان صاف و عاري از علفهاي هرز باشد، درختها توسط دستگاه نيشكر تكان داده شده و ميوه ها بر روي زمين مي ريزند، سپس ميوه ها توسط دستگاههايي كه داراي بازوهاي مكنده هستند جمع آوري مي شود. مقدار عملكرد بادام در هر هكتار از يك تا دو تن (بدون پوست سبز) متغير است، كه به عمليات زراعي از جمله آبياري و نوع رقم بستگي دارد.

پس از برداشت بادام پوست سبز آن جدا مي شود.ماشين هايي كه براي بادام پوست سخت بكار مي روند براي بادام هاي پوست نازك و پوست كاغذي مناسب نيستند و در صورت استفاده از اين ماشين ها بايد تنظيم آنها عوض شود. سپس ميوه ها در معرض آفتاب به مدت 3 تا 4 روز خشك مي شوند تا مقدار رطوبت آنها به 8 تا 5/8 درصد كاهش يابد. احتمالاً در انبار نيز رطوبت ميوه ها حدود يك درصد كاهش مي يابد. نگهداري بادام هاي پوست نارك به علت كپك زدگي مشكل است.

نحوه هرس درخت بادام

در باغ‌هاي قديمي هرس از طريق قطع شاخه‌هاي خشك و پاجوش‌ها انجام مي‌گيرد. در باغ‌هاي جديد كه براساس اصول باغباني‌كاشته شده‌اند دو نوع هرس انجام مي‌شود :

  1. هرس شكل

هرس شكل بادام معمولاً جامي است.در رقم‌هايي كه شاخه‌هاي آن تمايل به رشد افقي دارند درخت را پا‌بلند مي‌گيرند و آن‌را از 120 سانتي‌متري قطع مي‌كنند ولي در رقم‌هايي كه شاخه‌ها رشد عمودي دارند مانند رقم «محب علي» طول تنه را 60 تا 100 سانتيمتري مي‌گيرند. در سال دوم بالا‌ترين جوانه روييده از پايين محل قطع را به عنوان جايگزين تنه اصلي انتخاب كرده و آن را بالاتر از بقيه شاخه‌ها هرس مي‌كنند و بقيه شاخه‌ها را در چهار طرف اين محور و كوتاه‌تر از شاخه جايگزين هرس مي‌كنند را حدود 30 سانتي‌متر مي‌گيرند.

در سال سوم شاخه‌هاي فرعي درجه يك را به طول30 سانتي‌متر نگه مي‌دارند و بقيه شاخه‌ها را سربرداري مي‌كنند. در سال چهارم اسكلت درخت تشكيل مي‌شود و ديگر سربرداري انجام نمي‌گيرد.زمان انجام هرس اسفندماه و در هنگام خواب درخت است.

  1. هرس ساليانه

درخت بادام چندان نياز به هرس ساليانه ندارد و در هر دو تا سه سال يكبار شاخه‌هاي خشك و نابجا و آفت‌زده قطع مي‌شوند البته پاجوش‌ها هر ساله حذف شود.

https://alphanahal.ir/almond-seedlings/

مشخصات فني بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ به همراه مقايسه قيمت و مقايسه برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني و خارجي

مشخصات آسياب قهوه صنعتي بزرگ (صنعتي- نيمه صنعتي)

مشخصات فني بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ به همراه مقايسه قيمت و مقايسه برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي ايراني و خارجي

اگر دنبال يك آسياب قهوه صنعتي بزرگ و خوب هستيد پيشنهاد مي كنم در ادامه با ما همراه باشيد. ما قصد داريم مشخصات آسياب قهوه صنعتي خوب را شرح بديم و بعد از آن، انواع آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي را معرفي كنيم. آخرين مورد هم، مقايسه قيمت آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است كه شما را براي يك خريد مطمئن و تضمين شده راحت مي كند.

d6_2p47.jpg

مشخصات آسياب قهوه صنعتي بزرگ خوب

اول هر چيز براي انتخاب يك آسياب قهوه صنعتي خوب بايد آگاهي و اطلاعات خوبي از مشخصات آن داشته باشيد. به همين دليل ما ابتدا ويژگي هاي مهم و خوب يك آسياب قهوه صنعتي را شرح مي دهيم تا شما با مطالعه اين اطلاعات، با خيال راحت بتوانيد از بين برندهاي خارجي و ايراني بهترين آسياب قهوه صنعتي را انتخاب كنيد. برخي از مشخصات بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي و صنعتي عبارتند از:

  • داشتن فن خنك كنندگي يك ضرورت مهم براي آسياب هاي صنعتي ونيمه صنعتي است. شايد بپرسيد چرا؟ اگر شما دستي بر آسياب قهوه داشته باشيد و اگر در طولاني مدت نياز باشد اين كار انجام بديد اين مساله را مي دانيد كه دستگاه آسياب هر چقد رهم كه قدرتمند باشد، باز هم بر اثر عملكرد، گرما و حرارت توليد مي كند و اين موضوع براي همه دستگاه ها اجتناب ناپذير است! مگر اينكه از يك فن خنك كنندگي بهره ببرند! اين مساله به راحتي مي تواند بر روي آسياب قهوه هم تاثيرگذار باشد و پودر قهوه شما را برشته و يا سوخته كند؛ كه قطعاً نتيجه نهايي نامطلوب خواهد بود. حالا تصور كنيد مقدار زيادي قهوه را بخواهيد در مدت زمان كمي آسياب كنيد. بر اثر اين مشكل مجبوريد، كار را متوقف كنيد و تا زمان خنك شدن دستگاه منتظر بمانيد! اين مساله اصلاً خوشايند نيست و زمان و انرژي شما را هدر مي دهد. به همين دليل براي خريد گرايندر صنعتي به اين مساله توجه ويژه داشته باشيد.
  • قدرت موتور در خريد آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي يك اصل است. همانطور كه مي دانيد اين آسياب ها براي آسياب حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از اين رو بايد قدرت موتور بالايي داشته باشند تا به راحتي بتوانند در كمترين زمان ممكن دانه هاي سخت قهوه را آسياب كنند. اين مساله به عمر و دوام دستگاه هم كمك زيادي مي كند.
  • پرتي قهوه در آسياب هاي صنعتي و زياد بسيار حائز اهميت است. زيرا قهوه يك محصول وارداتي گران مي باشد و بايد در زمان آسياب كمترين پرتي وجود داشته باشد در غير اين صورت مقرون به صرفه نيست! اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتي را بين هر آسياب تا آسياب بعدي دارند و اين مقدار پرتي قابل توجه است بخصوص زماني كه تعداد دفعات آسياب قهوه زياد باشد. سوال اينجاست آيا آسيابي وجود دارد كه پرتي آن كمتر از اين ميزان و يا صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني با تكنولوژي روز توانسته اند اين مشكل را به حداقل برسانند و صرفه جويي اقتصادي ايجاد كنند مانند آسياب قهوه صنعتي يوكار كه توانسته در نمونه صنعتي و نيمه صنعتي خود اين مشكل را به صفر برساند.
  • مخزن بزرگ و قابل شستشو هم يكي ديگر از ويژگي هاي خوب و مهم گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي قهوه مي باشد. در آسياب هاي بزرگ قهوه لازم است مقدار زيادي از دانه هاي قهوه آسياب شوند و هر چقدر مخزن ظرفيت بيشتري داشته باشد سهولت كار بهتر خواهد بود. علاوه بر اين بايد بعد از هر مرتبه آسياب ذرات باقي مانده از آسياب هاي قبلي از محفظه به خوبي پاك شوند زيرا مي توانند در طعم و مزه آسياب هاي جديد تاثير بگذارند. به همين دليل براي خريد، آسياب ها با مخزن بزرگ تر و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت توصيه مي شود.
  • تنوع در تعداد درجات براي آسياب پودرهاي نرم تر و زبرتر بسيار حائز اهميت است. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي زيادي براي دم آوري قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند. هر كدام از اين قهوه سازها نياز به آسياب مخصوصي دارند و در نتيجه گرايندر صنعتي يا نيمه صعتي بايد بتواند انواع آسياب قهوه را پوشش دهد در غير اين صورت كار شما مطلوب نخواهد بود. اين مساله براي قهوه فروشي ها، كافي شاپ ها و ... اهميت بيشتري دارد.
  • تيغه ها و نحوه آسياب آنها به گونه اي بايد باشد كه خروجي، يك اسياب يكدست و خوب باشد. اغلب تيغه هاي فولادي و استيل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما بايد در نظر داشته باشيد نحوه قرار گيري تيغه ها است كه مي تواند خروجي را تعيين كند. از اين رو در زمان خريد به هر دو مساله مقاومت تيغه و عملكرد آن توجه داشته باشيد.
  • زيبايي ظاهري و كيفيت جنس بدنه هم يكي ديگر از مواردي است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. در نظر داشته باشيد با گذشت زمان لكه هاي كثيفي و باقي ماندن ذرات قهوه بر روي بدنه اجتناب ناپذير هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد اين مساله به راحتي قابل حل است در غير اين صورت ظاهر دستگاه بسيار زشت و نامطلوب خواهد شد. اين مساله براي كافي شاپ ها و قهوه فروشي ها كه دستگاه آسياب به عنوان دكوراتيو فضاي كار آنها، نيز مورد استفاده قرارميگيرد ضرورت بيشتري دارد. بهتر است جنس بدنه فلزي و با پوشش رنك النرواستاتيك مقاوم باشد.
  • داشتن گارانتي و خدمات پس از فروش هم يكي از موارد مهمي است كه متاسفانه كمتر به آن توجه مي شود. اكثر افراد براي خريد آسياب اين فاكتور مهم را در نظر نمي گيرند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي گزافي بابت اين ناآگاهي بپردازند. زيرا بيشتر برندهاي خارجي آسياب قهوه، فاقد گارانتي و خدمات پس از فروش هستند از اين رو شما در صورت خرابي يا نياز به تعمير قطعه بايد هزينه هاي زيادي بپردازيد. همچنين در برخي از موارد به خاطر موضوع تحريم قطعات آن دستگاه در داخل كشور موجود نيست و يا در صورت وجود هزينه هاي نجومي دارد. از اين رو توصيه ما قبل از خريد، توجه به فاكتور خدمات پس از فروش و گارانتي است.
  • قيمت گرايندر قهوه صنعتي بايد نسبت به عملكرد و كارايي آن منطقي و منصفانه باشد. لزوماً هر آسياب قهوه ارزان قيمت، حرفه اي و مناسب نيست و برعكس! شما بايد فاكتورهاي ذكر شده را به همراه قيمت مدنظر داشته باشيد. برخي از گرايندها حتي با داشتن كمترين امكانات قيمت بالايي دارند و خريد آنها مقرون به صرفه نيست!

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي بزرگ ايراني

با توجه با فاكتورهاي گفته شده براي انتخاب بهترين گرايندر قهوه صنعتي بزرگ ايراني و خارجي توصيه مي شود از بهترين برندهاي ايراني استفاده كنيد تا در صورت مشكل به راحتي بتوانيد با كمترين هزينه آن را رفع كنيد. اما شايد بپرسيد آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با همه اين فاكتورها وجود دارد؟ آيا آسياب هاي قهوه ايراني قابل رقابت با برندهاي خارجي هستند؟ درجواب بايد گفت: بله!

برخي از برندهاي ايراني همانند آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي يوكار وجود دارند كه توانسته اند همه فاكتورهاي خوب را يكجا داشته باشند. همچنين آسياب قهوه يوكار با داشتن گارانتي، نماينده  و خدمات پس از فروش در كشور توانسته رضايتمندي مشتريان زيادي را در كارنامه خود داشته باشد. براي مشاهده مشخصات فني اين محصول و يا  قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي  مي توانيد با سرچ همين كلمه (آسياب قهوه صنعتي يوكار)  دراينترنت به صفحه مربوطه آن وارد شويد. همچنين اين مجموعه توانسته در زمينه توليد آسياب قهوه نيمه صنعتي هم پيشرو باشد. قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار كمي ارزان تر از مدل صنعتي آن مي باشد اما از نظر عملكرد نسبت به مدل صنعتي كاملاً يكسان است.

منبع: https://sadebegir.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%85/